• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Wie zijn wij?

Over ons

Scroll verder

Over 123zakelijk

123zakelijk is in 2020 opgericht als onderdeel van 123inkt. Met een focus op managed print services (MPS) voorziet 123zakelijk de zakelijke markt van een alles-in-één oplossing voor de printomgeving. Zo kun je altijd rekenen op een uitstekende printoplossing, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

Meer dan 20 jaar ervaring in de printermarkt

Onderdeel van 123inkt

Natuurlijk laat je jouw printers niet door de eerste de beste beheren. 123zakelijk is onderdeel van 123inkt: al 20 jaar marktleider op het gebied van printerbenodigdheden. Met ruim 3 miljoen klanten en meer dan 10 publieksprijzen heeft 123inkt bewezen te weten wat particuliere en zakelijke klanten willen op printgebied.

En wat zakelijke klanten willen, is steeds vaker een compleet pakket op maat. 123zakelijk is er om deze vraag te beantwoorden. Wij bieden alles-in-één-printeroplossingen, maar dan wel op een eerlijke en servicegerichte manier, zoals dat bij ons past. Want wij houden van duidelijkheid, jij toch ook?

Complete printoplossing voor jouw bedrijf

De complete printoplossingen van 123zakelijk zijn er voor elke organisatie, groot of klein. Je kunt één of meerdere printers kopen of leasen, waarvoor je een servicecontract afsluit bij 123zakelijk. De supplies (bijvoorbeeld een nieuwe toner of een pallet met papier) krijg je automatisch opgestuurd zodra dat nodig is. Heb je hulp nodig? Dan staan onze monteurs voor je klaar.

Managed Print Services

Refurbished printer leasen

Met een refurbished printer draag je bij aan een circulaire economie, de printer krijgt zo een langere levenscyclus.

In een circulaire economie bestaat er in feite geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt.

Glazen wereldbol met natuur op achtegrond
Recycling met managed print services
Duurzame printer icoon

Onze werkwijze

123zakelijk is actief in heel Nederland. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact, eerlijkheid en meedenken. Je weet wat jij wilt, wij weten welke oplossing daarbij past. Om dat zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, beginnen we graag met een goed gesprek.

Wij gaan samenwerkingen aan die verder gaan dan het afsluiten van een contract. Gedurende de hele contractperiode denken we met je mee. Daarbij beperken we ons niet tot één merk, maar bieden we je de printer die bij jouw organisatie past. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide kennismaking met jouw organisatie en het analyseren van het printgedrag in jouw bedrijf.

Consultancy
Advies Meer weten?

Benieuwd hoe wij printen makkelijker voor jouw organisatie kunnen maken? Neem contact met ons op.