• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Wie zijn wij?

123zakelijk

Over 123zakelijk

123zakelijk is in 2020 opgericht als onderdeel van 123inkt. Met een focus op managed print services (MPS) voorziet 123zakelijk de zakelijke markt van een alles-in-één oplossing voor de printomgeving. Zo kunt u altijd rekenen op een uitstekende printoplossing, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Meer dan 20 jaar ervaring in de printermarkt

Onderdeel van 123inkt

Natuurlijk laat u uw printers niet door de eerste de beste beheren. 123zakelijk is onderdeel van 123inkt: al 20 jaar marktleider op het gebied van printerbenodigdheden. Met ruim 3 miljoen klanten en meer dan 10 publieksprijzen heeft 123inkt bewezen te weten wat particuliere en zakelijke klanten willen op printgebied. En wat zakelijke klanten willen, is steeds vaker een compleet pakket op maat. 123zakelijk is er om deze vraag te beantwoorden. Wij bieden alles-in-één-printeroplossingen, maar dan wel op een eerlijke en servicegerichte manier, zoals dat bij ons past. Want wij houden van duidelijkheid, u toch ook?

Complete printoplossing voor uw bedrijf

De complete printoplossingen van 123zakelijk zijn er voor elke organisatie, groot of klein. U kunt één of meerdere printers kopen of leasen, waarvoor u een servicecontract afsluit bij 123zakelijk. Uw supplies (bijvoorbeeld een nieuwe toner of een pallet met papier) krijgt u automatisch opgestuurd zodra dat nodig is. Heeft u hulp nodig? Dan staan onze monteurs voor u klaar.

Wat bieden wij?

Onze werkwijze

123zakelijk is actief in heel Nederland. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact, eerlijkheid en meedenken. U weet wat u wilt, wij weten welke oplossing daarbij past. Om dat zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, beginnen we graag met een goed gesprek.

Wij gaan samenwerkingen aan die verder gaan dan het afsluiten van een contract. Gedurende de hele contractperiode denken we met u mee. Daarbij beperken we ons niet tot één merk, maar bieden we u de printer die bij uw organisatie past. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide kennismaking met uw organisatie en het analyseren van uw printgedrag.

Consultancy
123zakelijk

Meer weten?

Benieuwd hoe wij printen makkelijker voor uw organisatie kunnen maken? Neem contact op.