• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Type printers

123zakelijk

Type printers

Printers zijn er in alle soorten en maten. Veel printers kunnen niet alleen printen, maar ook scannen, kopiëren en/of faxen. Bij het vinden van de ideale zakelijke printer, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. 123zakelijk kan u helpen bij het adviseren van passende modellen.

123zakelijk

Laserprinter of inkjetprinter

Zoals u wellicht weet, dient u de keuze te maken tussen laserprinters en inkjetprinters. Veruit de meeste zakelijke gebruikers kiezen voor een laserprinter. Een laserprinter blinkt namelijk uit op gebied van snelheid en heeft lagere kosten per afdruk. Als er veel geprint wordt, haalt u daar al snel winst uit. Bovendien hebben de toners van een laserprinter vaak een hogere capaciteit, waardoor u deze minder vaak hoeft te vervangen dan de meeste inktcartridges.

123zakelijk

Single function of multifunctional printer (MFP)

Een printer die ook kan scannen en kopiëren kan heel handig zijn, bijvoorbeeld als centrale printer die bij de receptie staat. Maar voor printers die op een kleine afdeling staan, zijn deze functies helemaal niet nodig. Het kan daarom slim zijn om te kiezen voor één of enkele grote multifunctionele printers (MFP’s) op een centrale plek in het bedrijf. Deze alles-in-één printers zijn vaak voorzien van heel veel handige extra’s, zoals meerdere papierladen voor enveloppen of briefpapier, een automatisch nietjes-systeem en de mogelijkheid om te scannen naar e-mail. Bovendien zijn deze apparaten bedoeld voor het printen van grote volumes; ze worden doorgaans door een groot aantal mensen gebruikt. Dat betekent dat de toners voor een MFP lang meegaan en dat de printer is ingesteld op meerdere gebruikers. Een gebruiksvriendelijk display maakt het mogelijk dat elke medewerker naar zijn eigen e-mailadres kan scannen en dat het printen met pincodes mogelijk wordt, om de veiligheid van documenten te waarborgen.

Voor rustigere plekken binnen uw organisatie, is zo’n gigantische printer helemaal niet handig. Kijk daarom voor elke plek in de organisatie welke eisen er aan een printer gesteld worden. Heeft de afdeling sales of marketing behoefte aan prachtige kleurenafdrukken? Dan ligt een inkjetprinter voor de hand, misschien zelfs met de mogelijkheid om op A3-formaat te printen. Maar in het magazijn, waar slechts pakbonnen geprint worden, is een single function zwart-wit printer de ideale oplossing. Hier moet maar één ding gebeuren: printen.

123zakelijk

Printerkeuzehulp

Als u weet wát u wilt printen, kunnen wij u de weg wijzen naar het meest geschikte model. Met de printerkeuzehulp van 123zakelijk helpen wij u op weg. Beantwoord enkele korte vragen en ontvang een selectie van mogelijk geschikte printers voor uw organisatie.

Printerkeuzehulp
123zakelijk

Persoonlijk advies?

Liever een persoonlijk advies? Daar helpen wij u graag bij. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.