• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Storingsoplossingen

123zakelijk

Storingsoplossingen

Het is geen leuk onderwerp, maar als u een printer gebruikt ontkomt u er niet aan: printerstoringen. Ze staan het zorgeloos printen in de weg en kunnen heel wat tijd kosten. Gelukkig helpt 123zakelijk u om het aantal storingen van de printer te minimaliseren én om de storingsmeldingen zo snel mogelijk te laten verdwijnen.

123zakelijk

Welke storingen zijn er?

Fysieke storingen maken een groot deel uit van de printproblemen op kantoor. Daarbij kunt u denken aan vastgelopen papier of een lade die niet goed dicht zit. Deze problemen zijn gelukkig makkelijk te verhelpen. De multifunctionele printers die 123zakelijk levert, zijn vrijwel allemaal voorzien van een groot kleurendisplay. Daarop wordt een fysieke storing aangegeven en u kunt direct zien hoe u deze verhelpt. Elke stap wordt met tekst en beeld weergegeven, zodat u precies kunt zien achter welk deurtje of in welke lade er iets niet goed gaat. Bij een moderne printer zijn fysieke storingen op deze manier zelfs te verhelpen door iemand die de printer voor het eerst ziet.

De printer kan ook een storing geven die niet te maken heeft met het papier, een deurtje of lade. Zo’n storing gaat vaak gepaard met een foutmelding of errorcode. Als dit het geval is, helpt 123zakelijk u. Mogelijk dient er een onderdeel vervangen te worden of is er een firmware-update nodig. Met uw errorcode of storingsmelding bij de hand, kan 123zakelijk u precies vertellen wat er aan de hand is en hoe dit opgelost wordt. Het kan zijn dat u de storing eenvoudig zelf kunt verhelpen. Als dit niet het geval is, lost een van onze monteurs de storing zo snel mogelijk voor u op.

123zakelijk

Wat kan ik doen als er een storing is?

Als u bij het kopen of leasen van een printer via 123zakelijk een servicecontract afsluit, kunt u elke dag rekenen op onze uitstekende service. Het voorkomen en verhelpen van storingen hoort daarbij. Met een servicecontract van 123zakelijk bieden wij u:

  • Telefonische ondersteuning
  • Hulp op afstand
  • Onderhoud door gekwalificeerde monteurs

Lees hier meer over printeronderhoud.

Contact

Waar kunnen we u bij helpen?

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.