• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Follow me oplossing

123zakelijk

Follow me oplossing

Met Follow-me software vallen geprinte documenten nooit meer in verkeerde handen. De printer voert de opdracht pas uit als de gebruiker daadwerkelijk bij de printer staat. Dat is niet alleen een stuk veiliger, maar u hoeft ook niet meer te zoeken bij welke printer uw document terecht is gekomen.

123zakelijk

Veiligheid voorop

Sinds de invoering van de AVG gaan we bewuster om met vertrouwelijke documenten. Printen op een centrale MFP (multifunctionele printer) blijft daarbij een uitdaging. Want wie krijgt uw document al onder ogen terwijl u nog onderweg naar de printer bent? En wat gebeurt er als u onderweg wordt afgeleid door een collega? Soms blijven documenten urenlang onbewaakt bij de printer liggen. Met Follow-me software is dit verleden tijd. Pas wanneer u uw printopdracht bevestigt op het scherm van de printer, wordt de opdracht uitgevoerd. U heeft uw document dan direct in handen.

123zakelijk

Inzicht in efficiënt printgedrag

Een tweede voordeel van follow me printing, is dat u extra inzicht krijgt in het printgedrag van medewerkers, teams of afdelingen. Elke printopdracht kan worden beheerd en gemonitord door systeembeheer. Dit stelt u in staat om te kijken waar winst te behalen valt op gebied van duurzaamheid en efficiëntie. De extra bevestiging die vooraf gaat aan elke printopdracht, zorgt direct voor een vermindering van afdrukken. Een deel van de afdrukken blijkt namelijk korte tijd na het geven van de printopdracht al niet meer nodig te zijn.

123zakelijk

Hoe werkt Follow-me software?

Follow-me software is specifiek ontwikkeld voor MFP’s (multifunctionele printers) met display. Een display is noodzakelijk, omdat de gebruiker daarop elke printopdracht kan bevestigen. De Follow-me software wordt geïnstalleerd op de server waarmee al uw printers verbonden zijn. Heeft u meerdere MFP’s staan? Dan kan een gebruiker zelf kiezen bij welke printer de opdracht wordt bevestigd en opgehaald. Zo worden wachtrijen voorkomen en kan er eenvoudig naar een andere MFP binnen het netwerk worden uitgeweken.

123zakelijk

Meer weten over Follow-Me?

123zakelijk kan u helpen bij het implementeren van Follow Me oplossingen binnen uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken graag met u mee en geven u een vrijblijvend advies op maat.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.