• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Document management oplossing

123zakelijk

Document management oplossing

Met document management software brengt u het overzicht terug in grote aantallen papieren en digitale documenten. 123zakelijk adviseert u graag over een passend document management softwarepakket voor uw bedrijf.

123zakelijk

De voordelen op een rij

Document management software maakt het u makkelijk om de orde te bewaren, of terug te brengen, in uw verzameling digitale documenten. Het gebruik van deze software brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Beter overzicht van uw digitale documenten
  • Sneller informatie terugvinden
  • Makkelijker samenwerken
  • Papieren documenten eenvoudig omzetten naar digitaal
123zakelijk

Van papier naar aanpasbare PDF

Veel bedrijven hebben met zowel papieren als digitale stukken te maken. Met behulp van OCR (optical character recognition) kunt u papieren documenten scannen en omzetten naar aanpasbare PDF’s. Tekst wordt herkend als tekst en is daarom aanpasbaar én doorzoekbaar. Dit maakt het terugvinden van gedigitaliseerde informatie een stuk makkelijker.

123zakelijk

Passende oplossingen voor elk bedrijf

Er zijn verschillende document management oplossingen, met elk hun sterke punten. Zo is er software die specifiek gericht is op het samenwerken in digitale documenten. Daarin is bijvoorbeeld extra veel aandacht aan versiebeheer besteed. Ook zijn er oplossingen die ideaal zijn voor het digitaliseren van papieren documenten. Afhankelijk van uw bedrijfsprocessen, denken wij graag met u mee over het softwarepakket dat het best aansluit op de workflow van uw bedrijf.

123zakelijk

Laat u adviseren

Wilt u de automatiseringsslag ook maken en makkelijker gaan werken met digitale documenten? 123zakelijk biedt verschillende oplossingen aan en adviseert u graag over de best software-oplossing voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.