• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Printerinstallatie

123zakelijk

Installatie

Overstappen op nieuwe zakelijke printers is met hulp van 123zakelijk zo geregeld. Nadat u de keuze heeft gemaakt, regelt 123zakelijk alles. U hoeft u dus niet te verdiepen in het installeren van printers of stuurprogramma’s of het verbinden van het netwerk, dat regelen wij allemaal.

123zakelijk

Wat u kunt verwachten

Nadat u gekozen heeft voor de printers die u gaat leasen of kopen, worden deze op het afgesproken moment geleverd. Gediplomeerde en gecertificeerde monteurs regelen de installatie van de apparaten. Ook het koppelen van de printers aan het bedrijfsnetwerk hoort erbij. Op het aflever- en installatiemoment, zorgen onze monteurs er direct voor dat enkele medewerkers van uw organisatie instructies ontvangen over het dagelijks gebruik en alles wat daarbij komt kijken.

123zakelijk

Slimme software installeren

Om het verbruik per printer te kunnen monitoren, is ook de slimme software onmisbaar. Dit maakt het mogelijk om de printersupplies op het juiste moment aan u te gaan leveren. De software wordt voorafgaand aan het plaatsen van de printers beschikbaar gesteld, zodat u deze op uw gemak kunt downloaden en installeren. Dit gebeurt op het netwerk, waardoor deze stap maar één keer nodig is. Uiteraard voorzien wij u van duidelijke instructies en kunt u, indien nodig, rekenen op hulp van onze servicemedewerkers. Op het moment dat de printerinstallateurs vertrekken, zorgen zij ervoor dat uw printersetup volledig is afgerond. Alle medewerkers op het netwerk kunnen direct gebruikmaken van de nieuwe printers.

123zakelijk

Complete printoplossing

123zakelijk kan het printerbeheer ook voor uw organisatie volledig uit handen nemen. Bent u benieuwd welke oplossing het beste bij uw bedrijf past? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.