• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Consultancy

123zakelijk

Consultancy

U kent uw bedrijf als geen ander. Daarom kijkt 123zakelijk altijd samen met u naar de beste printoplossingen voor uw bedrijf. Op basis van uw printgedrag en wensen, raden wij u passende printoplossingen aan. Zo weten we zeker dat ons advies volledig aansluit op het aantal afdrukken dat er gemaakt wordt en op alle andere wensen die uw bedrijf heeft.

Printoplossingen
123zakelijk

De keuze voor een printerleverancier maken

Bij het afsluiten van een overeenkomst of contract voor het leasen of kopen van printers, neemt u uiteraard verschillende zaken in overweging. De prijs is er daar een van. Maar staar u niet blind op alleen de prijs. U wilt tenslotte wel jarenlang zorgeloos en vol vertrouwen kunnen printen, zonder daarbij nog steeds op uzelf aangewezen te zijn. Bij 123zakelijk zorgen wij voor een compleet pakket, waarmee u jaren voorzien bent: van onderhoud en service tot toners en papier. U hoeft dus nergens zelf aan te denken en kunt rekenen op uw vaste contactpersonen bij 123zakelijk.

Transparantie is belangrijk voor ons. Daarom hoeft u niet bang te zijn voor jaarlijkse prijsverhogingen die ver boven het inflatieniveau liggen. Ook verlengen wij uw contract niet stilzwijgend met nogmaals de volledige contractperiode. Helaas zijn er partijen op de markt die deze praktijken er wel op nahouden, om op deze manier een misleidende, extra lage basisprijs aan te kunnen bieden. Wij zijn liever eerlijk en open in de kosten, net als in de rest van onze communicatie.

123zakelijk

123zakelijk denkt met u mee tijdens het hele traject

Bij het adviseren van de beste printers houdt ons werk niet op, maar begint het eigenlijk pas. Wij helpen u bij de installatie van de printers en de software. Vanaf dat moment verzorgen wij de automatische verzending van uw toners of inkt en printpapier, elke keer dat dat nodig is. Ook onderhoudsmomenten en -meldingen worden actief door ons gemonitord. Heeft u zelf vragen over het gebruik van uw printers? Dan kunt u ons uiteraard elke werkdag bereiken. En omdat uw printgedrag en wensen kunnen wijzigen, kunt u jaarlijks een evaluatiemoment met ons inplannen. Dan bekijken we of uw pakket nog aansluit op het actuele printgedrag binnen uw organisatie.

123zakelijk

Betrouwbare partner

123zakelijk heeft (als onderdeel van 123inkt.nl) meer dan 20 jaar ervaring op de printermarkt. Wij kennen de laatste ontwikkelingen en weten op welke printermerken en printertypes u als klant langdurig kunt vertrouwen. Onze serviceprofessionals en gekwalificeerde monteurs volgen geregeld trainingen en cursussen om hun kennis up to date te houden. Kortom: 123zakelijk is een enthousiaste, betrouwbare partner voor alles wat met printers te maken heeft.

123zakelijk

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, volledig afgestemd op uw organisatie.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.