• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Toners en inkt

123zakelijk

Toners en inkt

Om professionele afdrukken te maken, zijn de juiste toners of inktcartridges onmisbaar. Bij 123zakelijk hebben we dit goed geregeld. Als u een printer bij ons least of koopt, krijgt u de juiste cartridges automatisch toegestuurd zodra u ze nodig heeft. Door het verbruik van uw printers te monitoren, weten wij precies wanneer dat is. Bovendien kiezen wij altijd voor het gebruik van XL-toners en -cartridges. Deze gaan langer mee, waardoor u ze minder vaak hoeft te vervangen en langer kunt doorprinten.

Als onderdeel van 123inkt, heeft 123zakelijk toegang tot een enorm magazijn met toners, cartridges en andere printerbenodigdheden. 123inkt is al jarenlang marktleider op het gebied van de online verkoop van printerbenodigdheden en heeft meer dan 3 miljoen klanten in Nederland en België. U profiteert daarom van zeer snelle levertijden.

123zakelijk

Inkjetprinters en inktcartridges: de eigenschappen

Als u kiest voor een inkjetprinter, dan maakt u gebruik van inktcartridges. Het grote voordeel van inktcartridges is de uitstekende kleurweergave en het grote kleurbereik. Inkjetprinters zijn daarom populair in de grafische industrie, bij fotografen, ontwerpers en bedrijven die hun eigen marketingmateriaal printen. Dit printertype is zeer veelzijdig; zowel teksten als beeldmateriaal ziet er perfect uit. Een nadeel van inkjetprinters is dat de prijs per geprinte pagina iets hoger ligt dan bij een laserprinter.

123zakelijk

Laserprinters en toners: de eigenschappen

Als u kiest voor een laserprinter, dan maakt uw printer gebruik van toners. Enkele voordelen van het printen met toners zijn de hoge snelheden die kunnen worden bereikt en de lagere prijs per geprinte pagina. Een toner heeft vaak een hogere capaciteit dan een inktcartridge en hoeft daardoor pas na een groter aantal pagina’s vervangen te worden. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat er op drukke kantoren vaak voor een laserprinter wordt gekozen. Een nadeel van laserprinters is dat het kleurbereik minder groot is, waardoor foto’s en kleurenafbeeldingen er minder goed uitzien dan bij een inkjetprinter.

123zakelijk

Welk printertype past bij mijn organisatie?

Veel bedrijven geven de voorkeur aan de hoge capaciteit, de snelheid en de lagere kosten per pagina van een laserprinter. Indien uw bedrijf meerdere printers nodig heeft, is het het overwegen waard om zowel een laser- als inkjetprinter neer te zetten. Zo kunnen de sterke kanten van beide printertypes worden benut. Grote aantallen (tekst)documenten drukt u af op de laserprinter, terwijl u voor een professioneel kleurendocument van de inkjetprinter gebruikmaakt.

123zakelijk

Meer weten?

Benieuwd welke printers er goed bij uw organisatie passen? 123zakelijk helpt u graag bij het maken van de keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.