• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Printpapier

123zakelijk

Printpapier

Met een koop- of leaseprinter van 123zakelijk zit u nooit zonder papier. Wij sturen het papier op basis van uw verbruik naar u op, zonder dat u het hoeft te bestellen. Wel zo makkelijk!

123zakelijk

Papier is inbegrepen bij onze service

Als we het hebben over alles wat uw printer nodig heeft, mag printpapier natuurlijk niet ontbreken. Net als toners of inkt, valt ook het toesturen van papier onder het servicecontract van 123zakelijk. Wij stellen het leveren van papier zo goed mogelijk af op het verbruik binnen uw bedrijf. Dat betekent dat u het papier geleverd krijgt in een hoeveelheid die past bij uw printgedrag: per doos, per minipallet of per pallet. Zo zit u niet met onnodig grote voorraden, maar heeft u wel altijd een nieuw pak beschikbaar als de papierlade leeg is.

123zakelijk

Printpapier van de beste kwaliteit

123zakelijk levert u extra wit printpapier van uitstekende kwaliteit. Dit papier met ColorLok-technologie zorgt voor een snellere droogtijd, diepere zwarttinten en helderdere kleuren in vergelijking met papier zonder ColorLok. Tevens is ons papier voorzien van het EU-Ecolabel, dat wordt toegekend aan het producten met een verminderde impact op het milieu.

Contact

Waar kunnen we u bij helpen?

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.