• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Automatische levering

123zakelijk

Toners, inkt en papier automatisch geleverd

Alles wat u nodig heeft om zorgeloos te printen, wordt precies op het juiste moment bezorgd. Klinkt als een droom? Bij 123zakelijk is dit de normale gang van zaken. Wij begrijpen namelijk dat u liever met heel andere zaken bezig bent dan het bestellen van toners, inkt en papier. Zo kan het voorkomen dat u pas opmerkt dat er geen nieuwe toner meer is, als de oude al leeg is. Dankzij de slimme software van 123zakelijk wordt uw beperkte voorraad door ons wél op tijd gesignaleerd. Zo ontvangt u vervangende supplies precies wanneer u ze nodig heeft.

123zakelijk

Hoe werkt onze automatische levering?

123zakelijk maakt gebruik van slimme software (DCA), die uw printer(s) kan uitlezen. Deze software wordt geplaatst op één pc of server binnen het netwerk. Vervolgens kunnen alle printers op het netwerk uitgelezen worden, of dat er nu twee zijn of tweehonderd. Het kan tenslotte zo zijn dat de ene printer, bijvoorbeeld bij de receptie, een stuk vaker gebruikt wordt dan een andere. Wij kunnen op deze manier tellerstanden, storingen en onderhoudsmeldingen inzien. Zo weten we voor elke printer binnen uw organisatie wanneer er inkt, toners, papier of onderhoud nodig is.

123zakelijk

Ook printpapier wordt automatisch toegezonden

Uniek bij 123zakelijk, is het automatisch toezenden van printpapier. Want als u alleen toners of inktcartridges heeft, kunt u nog steeds niet onbeperkt printen. Ons print- en kopieerpapier is extra wit en van zeer goede kwaliteit; ideaal voor uw zakelijke afdrukken. Bovendien draagt ons papier het FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Afhankelijk van uw printgedrag en het aantal printers binnen uw bedrijf, leveren wij ons papier per doos, op minipallet of pallet.

123zakelijk

Meer weten?

Met de service van 123zakelijk hoeft u het papier en de toners of inktcartridges alleen nog zelf in de printer te plaatsen. Zo wordt zorgeloos printen wel heel makkelijk! Bent u benieuwd wat 123zakelijk voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.