• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

Wat bieden wij?

123zakelijk

Alles rondom managed printing

Wij nemen het printerbeheer volledig voor u uit handen, door het bieden van een complete service van begin tot eind. Van adviseren en installeren tot het leveren van cartridges en papier: u hoeft nergens meer aan te denken.

Wat bieden wij?

Managed print services

Bij het kopen of leasen van printers via 123zakelijk hoort altijd een compleet pakket. Zo kunt u rekenen op service, onderhoud en automatische toezending van printersupplies en papier.

Wat bieden wij?

Printerinstallatie

De installateur van 123zakelijk zorgt ervoor dat uw printers op de juiste manier worden aangesloten op uw bedrijfsnetwerk. Alle netwerkgebruikers binnen de organisatie, hebben dan direct toegang.

Wat bieden wij?

Automatische levering

Wij zorgen ervoor dat u nooit meer zonder inkt of toners zit. Dankzij slimme software die het verbruik van elke printer uitleest, sturen wij uw cartridges automatisch op zodra u ze nodig heeft.

Wat bieden wij?

Printeronderhoud

U wilt zorgeloos kunnen printen, maar zonder u te verdiepen in hoe een printer werkt. Daarom staat ons enthousiaste team van printerspecialisten altijd klaar om u te ondersteunen.

Wat bieden wij?

Storingsoplossingen

Met een servicecontract van 123zakelijk helpen wij u om het aantal storingen van de printer te minimaliseren én om de storingsmeldingen zo snel mogelijk te laten verdwijnen.

Wat bieden wij?

Consultancy

Om tot een passend advies te komen, gaan wij met u in gesprek én monitoren we het printgedrag binnen uw organisatie. Zo weten we zeker dat ons advies aansluit op alle wensen die uw bedrijf heeft.

Contact

Waar kunnen we u bij helpen?

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.