• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen

HP LaserJet Enterprise M612x

Deze HP LaserJet-printer met JetIntelligence combineert uitzonderlijke prestaties en energiezuinigheid met documenten van professionele kwaliteit, precies wanneer u ze nodig hebt, terwijl uw netwerk wordt beschermd tegen aanvallen met de meest uitgebreide beveiliging in de branche.
HP's meest geavanceerde ingebouwde beveiligingsfuncties zijn beschikbaar op HP Enterprise en HP Managed apparaten met HP FutureSmart firmware 4.5 of hoger. Claim gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde kenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingsfuncties om aanvallen automatisch te detecteren, te stoppen en te herstellen met een zelfherstellende herstart, in overeenstemming met de richtlijnen van NIST SP 800-193 voor cyberbestendigheid van apparaten.
Workteams blinken uit met HP's zwart-wit Office LaserJet printers, die extra krachtig zijn met hoogwaardige resultaten, extra kracht en meer functies. FCC Klasse A-emissieapparaat voor gebruik in commerciële omgevingen, niet in woonomgevingen[6]Deze printer is alleen bedoeld om te werken met cartridges met een nieuwe of hergebruikte HP-chip, en gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die een niet-HP-chip gebruiken. Periodieke firmware-updates houden de effectiviteit van deze maatregelen in stand en blokkeren cartridges die eerder werkten. Een hergebruikte HP-chip maakt het gebruik van hergebruikte, gereviseerde en opnieuw gevulde cartridges mogelijk

Specificaties

Algemeen

Merk
HP
Type
A4 Zwart-wit Laserprinter
Functies
Printen

Aansluitmogelijkheden

USB
Ja
Netwerkaansluiting
Ja
Wifi
Ja
NFC
Ja

Printen/Afdrukken

Printsnelheid kleur
n.v.t. (o.b.v. A4)
Printsnelheid zwart-wit
75 pagina's per minuut (o.b.v. A4)
Maximaal papierformaat
A4
Printerresolutie
1200 x 1200 dpi
Duplex printen
Ja
Eerste z/w pagina klaar na
5.0 seconden (bij printopdracht)

Scanner

Auto dubbelzijdig scannen
Nee

Kopiëren

Kopieerapparaat
Nee
Kleurenkopie
Nee
Duplex
Ja

Faxen

Faxfunctie
Nee

Papier en overige media

Papierformaten
A4, A5, A6
Invoercapaciteit ADF
100 vellen
Lades inc. handinvoer
550 vellen
Totale invoercapaciteit
1200 vellen
Invoercapaciteit handinvoer
100 vellen
Invoercapaciteit 1e lade
550 vellen

Beeldscherm

Display
Ja
Kleurenscherm
Ja
Touchscreen
Ja
Schermdiagonaal
4,3-inch