• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen
Kies de printer die bij u past

Printerkeuzehulp

Wat is de ideale zakelijke printer voor uw organisatie? Beantwoord enkele vragen over uw printgedrag en wensen. U krijgt vervolgens een selectie te zien van printers die het best aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Daar kunt u geheel vrijblijvend een offerte voor opvragen.

Papiersoort
Kleursoorten
Type

Overzicht van uw keuzes

Hier ziet u straks de keuzes die u heeft gemaakt. Op basis daarvan wordt hier een voorbeeld van uw printer geschetst.

Soort printer
123zakelijk

Persoonlijk printeradvies voor uw organisatie

Voor uw bedrijf bent u op zoek naar een of meerdere zakelijke printers. Deze dienen alles te kunnen waar u behoefte aan heeft, maar op tientallen extra functies zit u niet te wachten. Een printeradvies op maat is dus erg belangrijk. 123zakelijk helpt u daarbij. Wij bieden u een persoonlijk printeradvies aan, dat we volledig afstemmen op uw printgedrag. We houden rekening met het aantal pagina’s dat er binnen uw bedrijf geprint wordt en met de functies die voor u onmisbaar zijn. Onze printerkeuzetool geeft u een eerste indruk van mogelijk geschikte modellen. Wilt u een uitgebreider advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

123zakelijk

Belangrijke keuzes bij het kiezen van een kantoorprinter

Het gezegde ‘zoveel mensen, zoveel wensen’ gaat ook op als het om printers gaat. En omdat elk bedrijf anders is, is er heel veel mogelijk. De eerste grote keuzes die u dient te maken, zijn de keuze voor een afdrukformaat (alleen A4 of ook A3), de keuze voor zwart-wit of kleur, de gewenste afdrukcapaciteit en de keuze voor extra’s als een scanner en fax. Nu weet u waarschijnlijk wel of u een eenvoudig model of juist een grote multifunctionele printer nodig heeft. Maar heeft u ook al aan veiligheidsaspecten gedacht? Voor een goede kantoorprinter is de juiste beveiliging zeer belangrijk.

Zeker wanneer er ook vanuit de cloud geprint gaat worden. En hoe zit het eigenlijk met de netwerkaansluitingen van uw organisatie? Is het een probleem als iedereen bij elke afdruk kan? 123zakelijk denkt hier graag in mee en adviseert u over geschikte oplossingen voor uw bedrijf.

Contact

Waar kunnen we u bij helpen?

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.