• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen
Nieuws

Webwinkel 123inkt bereikt mijlpaal van 4 miljoen unieke klanten

Gepubliceerd op 2 december 2022

123inkt, webwinkel in inktcartridges, toners en kantoorartikelen, heeft zijn 4 miljoenste klant verwelkomd. Met het behalen van deze mijlpaal behoort 123inkt, met meer dan 600 medewerkers, tot één van de grootste online retailers van Nederland.

123inkt 4 miljoen klanten

De afgelopen jaren groeide niet alleen het aantal unieke klanten van 123inkt. Ook het aantal terugkerende klanten steeg significant.

CEO Ferry Korten: “We beschikken over een zeer grote groep loyale klanten. Zij waarderen vooral onze concurrerende prijzen en de kwaliteit van onze dienstverlening. Niet voor niets werd 123inkt in oktober voor het 15e jaar op rij verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de voor ons van belang zijnde categorieën. Ook onze uitstekende notering in de ranglijst van ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’ (MarketResponse 2022) onderstreept dat nog eens.”

Naast webshops in Nederland en België timmert 123inkt ook in andere Europese landen flink aan de weg. Ferry Korten: “We blijven zowel in Nederland als in Europa stappen zetten in het realiseren van onze groeiambities. Dat doen we door verder te professionaliseren, nog meer te innoveren en ons marktaandeel te vergroten. Bij al deze initiatieven blijft ons uitgangspunt dat we de verwachtingen van onze klanten altijd willen overtreffen.”

Mijlpaal met gouden randje

Om de mijlpaal van 4 miljoen klanten te vieren, organiseert 123inkt voor zijn klanten in december een speciale winactie met als thema ‘Onze klanten zijn goud waard’. Klanten van 123inkt maken dan onder andere kans op een 24-karaats goudblokje.

123inkt in één oogopslag

123inkt is sinds de lancering van de webwinkel in 2000 een begrip in Nederland en met 4 miljoen klanten online marktleider op het gebied van inktcartridges, toners en fotopapier. Naast de goedkoopste inktcartridges en toners staat 123inkt garant voor een razendsnelle levering, de beste service en deskundig advies. 123inkt – met meer dan 600 medewerkers in Nederland – werd de afgelopen jaren talloze keren verkozen tot de beste webwinkel in de categorieën Kantoorartikelen en Elektronica en kreeg daarvoor de ABN AMRO Webshop Award uitgereikt. 123inkt kent vijf zusterorganisaties, die elk specialist zijn op hun gebied: 123accu, 123led, 123-3D, 123schoon en 123zakelijk.

123zakelijk is gespecialiseerd in managed print services.

DEEL DIT ARTIKEL