• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen
Nieuws

Albert Zwart (123zakelijk) benoemd tot managing director Staples

Gepubliceerd op 20 november 2023

Per 15 november 2023 is Albert Zwart de nieuwe managing director van Staples Benelux, totaalleverancier van kantoorbenodigdheden. Onze collega van 123zakelijk neemt na de doorstart van Staples het stokje over van George Steur, die de afgelopen drie jaar het bedrijf in Almere heeft geleid.

Magazijn Staples

Verhuizing 123zakelijk naar Almere

Naast zijn nieuwe functie bij Staples blijft Albert Zwart ook werkzaam als managing director bij 123zakelijk. Met het oog hierop verhuist de organisatie van 123zakelijk in Nederhorst den Berg naar het pand van Staples in Almere.

Na overeenstemming over de overname van Staples Benelux door 123inkt.nl is alles in werking gezet om het belangrijkste deel van de werkgelegenheid veilig te stellen en klanten weer snel te beleveren. In korte tijd is het gelukt om alle onderdelen binnen Staples weer operationeel te krijgen en de vele orders uit te leveren.

Het vormt het startpunt voor verdere groei en de positionering van Staples als betrouwbare en dynamische speler in de markt.

Kantoor van Staples in Almere

Uitbreiding assortiment

Albert Zwart over zijn aanstelling en ambities: “Ik kijk ernaar uit om samen met alle medewerkers van Staples het volgende hoofdstuk te schrijven van dit prachtige bedrijf. We zijn vastbesloten de volgende stappen te zetten in het verder versterken van onze positie in de markt.

Dat betekent onder andere dat we het assortiment gaan uitbreiden en op elkaar gaan afstemmen, met als doel de dienstverlening richting onze klanten verder te versterken en ze de best mogelijke oplossingen te bieden.”

DEEL DIT ARTIKEL