• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen
Nieuws

123zakelijk en Xerox breiden samenwerking uit

Gepubliceerd op 20 februari 2023

Nieuwe partner voor 123zakelijk! Wij zijn verheugd om te melden dat wij ons partnernetwerk verder uitbreiden door het afsluiten van een partnerovereenkomst met Xerox. Nu wij officieel partner zijn van Xerox is ons aanbod van multifunctionele printers weer aanzienlijk toegenomen en nog diverser. Daarmee kunnen wij nog verder inspelen op specifieke wensen van onze klanten.

Ondertekening van de partnerovereenkomst
Wouter Dijk van Xerox (links) en Albert Zwart van 123zakelijk (rechts)

Productiever

De Amerikaanse leverancier van laserprinters voor kantoor en multifunctionele printers heeft al meerdere malen diverse awards en erkenningen van de industrie gekregen. Xerox heeft in Nederland sterke proposities op het vlak van Managed Print Services en het simpel verwerken van informatie dankzij slimme cloud apps.

Xerox streeft naar technologie en diensten die klanten helpen productiever, winstgevender en duurzamer te zijn.

Deze filosofie sluit naadloos aan op onze diensten; het aanbieden van alles-in-een-printeroplossingen op een eerlijke en servicegerichte manier. Met heldere afspraken en eerlijke prijzen.

Duurzaam ondernemen

Zowel Xerox als 123zakelijk zetten in op duurzaam ondernemen. Xerox heeft als doel om niet later dan 2040 CO2-neutraal te zijn.

Glazen wereldbol met natuur op achtegrond

Bij installatie van de printers biedt 123zakelijk de mogelijkheid tot het plaatsen van een inzamelbox voor lege toners voor recycling waarmee direct ook een goed doel wordt ondersteund.

Volledige ontzorging

123zakelijk hecht veel waarde aan service. Samen met de service en geavanceerde apparaten van Xerox bieden wij zo nog meer opties aan voor onze klanten in het MKB, MKB+ en grootzakelijk segment.

DEEL DIT ARTIKEL