• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen
Nieuws

123zakelijk en Ricoh tekenen partnerovereenkomst

Gepubliceerd op 21 september 2021

Goed nieuws: 123zakelijk heeft een partnerovereenkomst afgesloten met Ricoh! Als officiële partner van Ricoh, kunnen wij het volledige service- en productaanbod op gebied van printen aanbieden. Daarmee is ons aanbod flink toegenomen. Eerder dit jaar werd al een samenwerking met Kyocera aangegaan.

Maurits Aalders van Ricoh (links) en Albert Zwart van 123zakelijk (rechts)

Wat betekent de samenwerking?

Het printportfolio van Ricoh bestaat uit een groot aantal (multifunctionele) printers en print- en documentservices. Dit volledige aanbod is nu beschikbaar voor de klanten van 123zakelijk. Dankzij de (technische) support en ondersteuning die Ricoh ons biedt, kunnen klanten bovendien rekenen op een nóg betere service.

Service staat voor ons op één

Ricoh en 123zakelijk zijn beide partijen die veel waarde hechten aan service. 123zakelijk wil de stugge MPS-markt openbreken door flexibele en transparante alles-in-één-contracten aan te bieden. Volledige ontzorging is altijd het doel! Uiteraard mag goede en betrouwbare service daarbij niet ontbreken. Dankzij de resources van Ricoh, kan 123zakelijk nu nog beter inspelen op de behoeften van klanten in het MKB, MKB+ en grootzakelijk segment.

DEEL DIT ARTIKEL