• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen
Nieuws

123inkt.nl heeft overeenstemming bereikt over de overname van Staples Benelux.

Gepubliceerd op 31 oktober 2023

123inkt.nl heeft overeenstemming bereikt over de overname van Staples Benelux. Dit betekent dat de doorstart van Staples, gevestigd in Almere, een feit is. Het belangrijkste deel van de werkgelegenheid is hierdoor veiliggesteld en klanten zullen weer beleverd gaan worden.

123inkt neemt Staples over

Strategische overname

De strategische overname verrijkt de kennis van 123inkt.nl in de markt van kantoorartikelen, waardoor de organisatie een volgende stap kan zetten in het realiseren van haar groeiambities. Gerben Kreuning, eigenaar en oprichter van 123inkt.nl: “Staples is als totaalleverancier op het gebied van kantoorbenodigdheden, facilitaire producten en meubilair voor zakelijke klanten een waardevolle aanvulling op onze organisatie en zal zeker gaan bijdragen aan onze verdere groei en ontwikkeling. De komende maanden gebruiken we om Staples goed te laten landen in onze organisatie.”

Kantoor van Staples in Almere

Staples klanten kunnen direct weer bestellen

De bedrijfsactiviteiten van Staples Benelux worden direct opgestart, zodat Staples-klanten weer via de bestaande koppelingen en de website kunnen bestellen. Het uitleveren van bestellingen is daarmee weer mogelijk.

DEEL DIT ARTIKEL