• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Storingen bij printers

Scroll verder

Printerstoringen

Het is geen leuk onderwerp, maar als je een printer gebruikt ontkom je er niet aan: printerstoringen. Ze staan het zorgeloos printen in de weg en kunnen aardig wat tijd kosten. Gelukkig helpen wij je om het aantal storingen van de printer te minimaliseren én om de storingsmeldingen zo snel mogelijk te verhelpen.

Wat kan ik doen als er een printerstoring is?

Als je bij het kopen of leasen van een printer via 123zakelijk een servicecontract afsluit, kun je elke werkdag rekenen op onze uitstekende service. Het voorkomen en verhelpen van storingen hoort daarbij. Met een servicecontract van 123zakelijk bieden wij je:

  • Telefonische ondersteuning
  • Hulp op afstand
  • Onderhoud door onze gekwalificeerde monteurs

Is de storing zodanig dat een bezoek van servicemonteur noodzakelijk is? Binnen 8 werkuren komt onze monteur langs om het probleem te verhelpen.

Welke storingen zijn er?

Fysieke storingen maken een groot deel uit van de printproblemen op kantoor. Daarbij kun je denken aan

- Vastgelopen papier of
- Een lade die niet goed dicht zit
- Foutmelding of error code

Storing bij een printer

Vastgelopen papier of storing bij een lade

Deze problemen zijn gelukkig makkelijk te verhelpen. De multifunctionele printers en refurbished printers die 123zakelijk levert, zijn vrijwel allemaal voorzien van een groot kleurendisplay. Daarop wordt een fysieke storing aangegeven en je kunt direct zien hoe je deze verhelpt. Elke stap wordt met tekst en beeld weergegeven, zodat je precies kunt zien achter welk deurtje of in welke lade er iets niet goed gaat.

Bij een moderne printer zijn fysieke storingen op deze manier zelfs te verhelpen door iemand die de printer voor het eerst ziet. Dit is wel zo prettig omdat je met deze instructies snel de printer weer operationeel kan krijgen.

Foutmelding of error code van de printer

De printer kan ook een storing geven die niet te maken heeft met het papier, een deurtje of lade. Zo’n storing gaat vaak gepaard met een foutmelding of errorcode. Als dit het geval is, helpen wij je uiteraard. Mogelijk dient er een onderdeel vervangen te worden of is er een firmware-update (software update van de printer) nodig.

Met de errorcode of storingsmelding bij de hand, kunnen wij je precies vertellen wat er aan de hand is en hoe dit opgelost kan worden. Mogelijk kun je met onze instructies de storing zelf al eenvoudig verhelpen. Als dit niet het geval is, komt een van onze monteurs binnen 8 uur langs om de storing zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?