• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Printerinstallatie

Scroll verder

Installatie van de printer in jouw bedrijf

Nadat je gekozen hebt voor de zakelijke printer(s) die je gaat leasen of kopen binnen het managed print services contract, worden deze op het afgesproken moment geleverd. Gecertificeerde monteurs regelen de installatie van de printers.

De monteur komt 1 werkdag na aflevering van de printer zodat de printer even de tijd heeft om te acclimatiseren.

Het is voor de monteur van tevoren belangrijk om weten:

  • Waar de printer geplaatst dient te worden
  • Of er een lift aanwezig is
  • Of de printer bekabeld of via wifi aangesloten dient te worden

Geef ons deze informatie van tevoren door zodat wij de monteur voorbereid op pad kunnen sturen. Heb je bijvoorbeeld geen lift in je bedrijf en dient de printer op een etage geïnstalleerd te worden, dan heeft de monteur een extra apparaat hiervoor nodig.

Ook het koppelen van de printers aan het bedrijfsnetwerk hoort erbij. Op het aflever- en installatiemoment, zorgen onze monteurs er direct voor dat enkele medewerkers van jouw bedrijf instructies ontvangen over het dagelijks gebruik en alles wat daarbij komt kijken.

Slimme software installeren

Om het verbruik per printer te kunnen monitoren, is ook de slimme software onmisbaar.

Dit maakt het mogelijk om de printersupplies, zoals toners, op het juiste moment op te kunnen sturen.

Kopieren bij een printer

De software wordt voorafgaand aan het plaatsen van de printers beschikbaar gesteld, zodat je deze op je gemak kunt downloaden en installeren. Dit gebeurt op het netwerk, waardoor deze stap maar één keer nodig is. Uiteraard voorzien wij je van duidelijke instructies en kun je, indien nodig, rekenen op hulp van onze servicemedewerkers.

Op het moment dat onze servicemonteur vertrekt, zorgt hij ervoor dat de printersetup volledig is afgerond. Alle medewerkers op het netwerk kunnen dan direct gebruikmaken van de nieuwe printers.

Heb je een klein bedrijf en (nog) geen netwerk, dan kunnen we hiervoor ook een oplossing bieden zodat wij toch de printers van afstand kunnen inlezen en de automatische levering van toners in werking kunnen stellen.

Wat kun je verwachten van de installatie?

Het installeren van nieuwe zakelijke printers is met hulp van 123zakelijk zo geregeld.
Nadat je de keuze voor een nieuwe kantoorprinter of refurbished printer hebt gemaakt, regelt 123zakelijk alles.

Installatie van de printer

Je hoeft je dus niet te verdiepen in het installeren van printers of stuurprogramma’s of het verbinden van het netwerk, dat regelen wij allemaal.

De servicemonteur van 123zakelijk zorgt ervoor dat de printers op de juiste manier worden aangesloten op het bedrijfsnetwerk. Alle netwerkgebruikers binnen de organisatie, hebben dan direct toegang.

Complete printoplossing

123zakelijk kan het printerbeheer ook voor jouw organisatie volledig uit handen nemen. Ben je benieuwd welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.