• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Consultancy voor printoplossingen

Scroll verder

Welke printoplossing voor het bedrijf?

Je kent jouw bedrijf als geen ander. Daarom kijken wij altijd samen met jou naar de beste printoplossingen voor het bedrijf. Op basis van het printgedrag en wensen, raden wij je passende printoplossingen aan. Zo weten we zeker dat ons advies volledig aansluit op het aantal afdrukken dat er gemaakt wordt en op alle andere wensen die het bedrijf heeft.

Wij zijn een betrouwbare partner

123zakelijk heeft (als onderdeel van 123inkt.nl) meer dan 20 jaar ervaring op de printermarkt. Wij kennen de laatste ontwikkelingen en weten op welke printermerken en printertypes jij als klant langdurig kunt vertrouwen. Onze serviceprofessionals en gekwalificeerde monteurs volgen geregeld trainingen en cursussen om hun kennis up-to-date te houden. Kortom: 123zakelijk is een enthousiaste, betrouwbare partner voor alles wat met printers te maken heeft.

De keuze voor een printerleverancier maken

Bij het afsluiten van een overeenkomst of contract voor het kopen of leasen van zakelijke printers, neem je uiteraard verschillende zaken in overweging. De prijs is er daar een van. Maar staar je niet blind op alleen de prijs. Je wilt tenslotte wel jarenlang zorgeloos en vol vertrouwen kunnen printen, zonder daarbij nog steeds op jezelf aangewezen te zijn. Wij zorgen voor een compleet pakket, waarmee je jaren voorzien bent: van onderhoud en service tot toners en papier. Je hoeft dus nergens zelf aan te denken en je kunt rekenen op een vast contactpersoon bij 123zakelijk.

Niet alleen printeradvies

Bij het adviseren van de beste printers houdt ons werk niet op, maar begint het eigenlijk pas. Wij helpen je bij de installatie van de printers en de software. Vanaf dat moment verzorgen wij ook de automatische verzending van uw toners of inkt en (optioneel) printpapier, elke keer dat dat nodig is.

Ook onderhoudsmomenten en -meldingen worden actief door ons gemonitord. Heb je zelf vragen over het gebruik van de printers? Dan kun je ons uiteraard elke werkdag bereiken. En omdat het printgedrag en wensen kunnen wijzigen, kun je jaarlijks een evaluatiemoment met ons inplannen. Dan bekijken we of jouw pakket nog aansluit op het actuele printgedrag binnen jouw bedrijf.

Wij zijn transparant

Transparantie is belangrijk voor ons. Daarom hoef je niet bang te zijn voor jaarlijkse prijsverhogingen die ver boven het inflatieniveau liggen. Ook verlengen wij jouw contract niet stilzwijgend met nogmaals de volledige contractperiode.

Helaas zijn er partijen op de markt die deze praktijken er wel op nahouden, om op deze manier een misleidende, extra lage basisprijs aan te kunnen bieden. Wij zijn liever eerlijk en open in de kosten, net als in de rest van onze communicatie.

Advies Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, volledig afgestemd op jouw organisatie.