• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Toners, inkt en papier automatisch geleverd

Scroll verder

Automatische levering van toners en inkt

Om professionele afdrukken te maken, zijn de juiste toners of inktcartridges onmisbaar. Als je een printer bij ons least of koopt, krijg je de juiste toners of cartridges automatisch toegestuurd zodra je deze nodig hebt. Door het verbruik van jouw printers te monitoren, weten wij precies wanneer dat is.

Bovendien kiezen wij altijd voor het gebruik van XL-toners en -cartridges. Deze gaan langer mee, waardoor je ze minder vaak hoeft te vervangen en je zo langer kunt door printen. Gooi lege toners en cartridges niet weg, maar biedt deze aan voor recycling.

Als onderdeel van 123inkt, hebben wij toegang tot een enorm magazijn met toners, cartridges en andere printerbenodigdheden. 123inkt is al jarenlang marktleider op het gebied van de online verkoop van printerbenodigdheden en heeft meer dan 4 miljoen klanten in Nederland en België. Je profiteert daarom van zeer snelle levertijden.

Automatische levering van papier

Als we het hebben over alles wat een printer nodig heeft, kan printpapier natuurlijk niet ontbreken. Het automatisch toesturen van papier kunnen wij opnemen als optie binnen het servicecontract. Wij stellen dan het leveren van papier zo goed mogelijk af op het verbruik binnen jouw bedrijf.

Ons print- en kopieerpapier is extra wit en van zeer goede kwaliteit; ideaal voor jouw zakelijke afdrukken. Bovendien draagt ons papier het FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Afhankelijk van het printgedrag en het aantal printers binnen jouw bedrijf, leveren wij ons papier per doos, op minipallet of pallet.

Hoe werkt onze automatische levering?

Wij maken gebruik van slimme software die jouw kantoorprinter(s) kan uitlezen. Deze software wordt geplaatst op één pc of server binnen het netwerk. Vervolgens kunnen alle printers op het netwerk uitgelezen worden, of dat er nu twee zijn of tweehonderd. Het kan tenslotte zo zijn dat de ene printer, bijvoorbeeld bij de receptie, een stuk vaker gebruikt wordt dan een andere.

Wij kunnen op deze manier tellerstanden, storingen en onderhoudsmeldingen inzien. Zo weten we voor elke printer binnen jouw organisatie wanneer er inkt, toners, papier of onderhoud nodig is en wij deze artikelen op tijd kunnen opsturen.

service Meer weten?

Met de service van 123zakelijk hoef je het papier en de toners of inktcartridges alleen nog zelf in de printer te plaatsen. Zo wordt zorgeloos printen wel heel makkelijk! Ben je benieuwd wat 123zakelijk voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee.