• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
 • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
 • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
 • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Vraag een gratis print scan aan!

Scroll verder

Ontvang vrijblijvend een advies over het printgedrag binnen jouw bedrijf

*** Deze actie is afgelopen, binnenkort maken we hier de winnaar van de vrijdagmiddagborrel bekend ***

Heb je ooit stilgestaan bij de impact van de huidige printers op de bedrijfskosten? Om dat meer inzichtelijk te krijgen bieden we deze zomer een gratis Printscan aan!

Ons sales team staat voor je klaar om de huidige printomgeving in jouw bedrijf te analyseren. We kijken niet alleen naar welke printer(s) je momenteel gebruikt, maar ook hoe deze worden ingezet en welke kosten hieraan verbonden zijn. Onze transparante aanpak geeft je inzicht in de potentiële besparingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Wacht niet langer, optimaliseer je printomgeving en bespaar kosten! Samen kunnen we jouw printinfrastructuur naar een hoger niveau tillen!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op binnen 2 werkdagen. Je kunt de Printscan aanvragen t/m vrijdag 1 september 2023.

 

 

 

Onder alle aanvragen voor een gratis Printscan verloten we een VrijdagMiddagBorrel t.w.v. € 500

Borrel met kaasplankje

 

Win een VrijdagMiddagBorrel!

De winnaar van de VrijdagMiddagBorrel zullen we medio september op deze pagina bekend maken. Het winnende bedrijf zullen we persoonlijk informeren.

De borrel vindt uiteraard plaats in jouw bedrijf. Jij regelt de locatie, wij de hapjes en de drankjes.

Vrijdag middag borrel met hapjesplank

Actievoorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze actie:

 1. De prijs is niet overdraagbaar en niet in te ruilen voor een geldelijke waarde
 2. De gratis Printscan kan aangevraagd worden van donderdag 13 juli 2023  t/m vrijdag 1 september 2023
 3. De vrijmibo dient in 2023 te worden georganiseerd bij het bedrijf, de periode rond de feestdagen in december 2023 zijn uitgesloten
 4. De winnaar wordt bepaald door middel van een loting. De winnaar zullen we uiterlijk op  vrijdag 15 september 2023 informeren. Indien jouw bedrijf de winnaar is, verleen je ons toestemming om de bedrijfsnaam te vermelden op deze pagina.
 5. Deelname is uitsluitend mogelijk voor werknemers van bedrijven gevestigd in Nederland

Gebruik gegevens

 1. 123zakelijk BV behandelt alle in het kader van de actie verkregen persoonsgegevens vertrouwelijk en conform de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 2. 123zakelijk BV  speelt geen gegevens door aan derden.

Diversen

 1. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door 123zakelijk BV. Over dit besluit valt niet te onderhandelen.
 2. 123zakelijk BV behoudt zich te allen tijde het recht voor om de actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden/prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

Wanneer je een zakelijke printer nodig hebt, kun je kiezen tussen een printer kopen of leasen. Beide constructies hebben hun voor- en nadelen.

Welke dat precies zijn hebben we op een rijtje gezet met een verdere uitleg.

Kyocera printer geinstalleerd
Contact Waar kunnen we je bij helpen?