• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
 • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
 • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
 • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Managed print services

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Scroll verder

Wat is Managed Print Services (MPS)?

Met managed print services nemen wij de printer(s) en het volledige printerbeheer voor je uit handen door het bieden van een complete service van begin tot eind. Met onze managed print services hoef je nergens meer aan te denken. Zo kun je rekenen op service, onderhoud en automatische toezending van toners en/of cartridges en eventueel papier voor de printer.

Bekijk onderstaande video met een heldere uitleg over managed print services:

Ontzorging

Voordelen van onze Managed Print Services

Samen inventariseren we eerst welke kantoorprinters je hebt staan binnen het bedrijf en de huidige gemiddelde maandelijkse printopdrachten in zwart-wit en kleur. De volgende stap is dat we in kaart gaan brengen welke printbehoeften er zijn voor de korte en lange termijn binnen jouw bedrijf. Wij helpen je vervolgens bij het vinden van de ideale zakelijke printer(s) en bij het kiezen tussen het kopen of leasen van een printer.

Onze MPS services:

 • Inventarisatie van jouw huidige printerlandschap en maandelijkse printopdrachten
 • Advies printermodel (nieuw of refurbished) en kopen of leasen
 • Uitbrengen van een scherpe offerte
 • Printerinstallatie
 • Automatische levering van toners en cartridges
 • Onderhoud van de printers
 • Hulp bij storingen
 • Monitoren van de printers in jouw bedrijf
 • Bij einde contract nemen we contact met je op. Stilzwijgend verlengen doen wij niet

 

Printer kopen of leasen?

Het kopen en leasen van printers voor jouw bedrijf heeft beide zijn voordelen. Bekijk hier welke constructie het best bij jouw bedrijf past.

Man touchscreen zwarte printer

Wil je alvast kijken welke printer(s) bij jouw wensen passen of welke printer je graag binnen jouw bedrijf wilt plaatsen? Vul dan onze printerkeuzehulp in en vergelijk de printers die worden geadviseerd op basis van jouw wensen.

Kyocera-TASKalfa-7054ci multifunctionele printer

Offerte voor managed print services

We brengen vervolgens een offerte uit die we samen door nemen. In deze offerte vind je de besproken printer(s) en de ingeschatte kosten per maand per afdruk in zwart-wit en kleur en de looptijd van het contract. Dit is meestal 60 maanden (5 jaar). Is de offerte helemaal naar wens? Dan maken we de afspraken definitief en gaan we de nieuwe printer(s) voor jouw bedrijf bestellen of we leveren deze direct uit eigen voorraad.

Installatie van de printer

Zodra de nieuwe printers afgeleverd zijn bij jouw bedrijf, komt onze servicemonteur 1 werkdag later om de printer te installeren. Onze servicemonteur komt bewust 1 werkdag later zodat de printer kan acclimatiseren.

Nadat de printer is geïnstalleerd zal onze servicemonteur een instructie geven van de printer. Voor onze verdere service is het belangrijk dat er slimme software wordt geïnstalleerd om de printer uit te kunnen lezen.

Monteur checkt lease of koop printer

Automatische levering toners

Doordat wij de printer op afstand kunnen uitlezen, weten wij precies wanneer de printer nieuwe toners nodig heeft. Ons zusterbedrijf 123inkt heeft alle toners op voorraad liggen, de volgende werkdag heb je dan al de nieuwe toners in huis.

Vervang de toner pas als deze echt helemaal leeg is, dat is duurzamer en beter voor het recyclingproces.

Drum met toner

Automatische papierlevering

Hebben we gezamenlijk goed in kaart kunnen brengen wat het gemiddelde aantal maandelijkse afdrukken is binnen jouw bedrijf? Op basis daarvan kunnen we ook zorgen voor automatische levering van printpapier. Zo weet je zeker dat je nooit zonder papier en toners komt te zitten. Deze service is optioneel.

Papier voor de printer

Onderhoud van de printer(s)

Als het nodig is komt onze servicemonteur langs voor het reguliere onderhoud. Heeft de printer eerder onderhoud nodig? Dan komt de servicemonteur eerder langs. Deze kosten zijn inbegrepen in het managed print services contract.

Onderhoud van de printer

Storingen

Een storing aan een printer is uiteraard vervelend. Sommige printerstoringen kunnen we misschien van afstand al oplossen. Is dat niet mogelijk?

Dankzij onze landelijke dekking kan onze servicemonteur binnen 8 werkuren langs komen om de storing te verhelpen.

Service bij storing

Monitoren van de printers binnen jouw bedrijf

Zien we dat je gedurende het contract meer print dan begroot? Dan nemen we contact met je op om het voorschotbedrag eventueel bij te stellen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zien we dat je aanzienlijk minder gebruikt dan begroot? Ook dan nemen we contact met je op om het maandelijkse voorschot naar beneden bij te stellen. Wel zo eerlijk! Lees meer over onze consultancy.

Einde van het managed print servies contract

Voordat de looptijd van het contract eindigt nemen we uiteraard weer contact met je op. We zetten de samenwerking graag met je voort. We nemen het printgedrag van de afgelopen jaren weer met je door en kijken met je mee naar de wensen voor een nieuwe printer voor de volgende toekomstige fase en ontwikkelingen in jouw bedrijf.

Wil je het contract niet (meer) verlengen? Dat zouden we heel jammer vinden maar even goede vrienden. Dan schudden we elkaar spreekwoordelijk de hand en hopen je toch weer een keer van dienst te mogen zijn.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?