• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Printoplossingen in het bedrijf

Scroll verder

Printoplossingen binnen jouw bedrijf

De eerste stap naar printoplossingen voor jouw bedrijf begint met het in kaart brengen van jouw wensen voor het printerlandschap en de printomgeving. Zijn er uitgebreide wensen, dan zijn er ook meer printoplossingen beschikbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan mobiel printen en follow me oplossingen.

Een multifunctionele printer creëert veel mogelijkheden voor meerdere printoplossingen zoals cloud printen en document management. Deze oplossingen faciliteren efficiëntere processen waarmee je sneller, veiliger en duurzamer kan printen.

Software voor printoplossingen

Naast printoplossingen via de printer zelf is er software beschikbaar waarmee zeer efficiënt beheer mogelijk is van het hele printerlandschap in jouw bedrijf. Zo kunnen per medewerker instellingen worden geactiveerd om controle te houden over het printgedrag. Denk hierbij aan printlimieten, printer in kleur etc. Ook kan zo worden gemonitord welke afdeling(en) veel printen en welke medewerker(s) veel printen.

Ook wordt printer zo veiliger aangezien prints pas worden vrijgegeven als een medewerker daartoe de opdracht geeft bij de printer zelf. Betrouwbare documenten blijven zo niet slingeren of komen per ongeluk tussen andere prints terecht.

Mobiel printen

Steeds vaker wordt er geprint vanaf mobiele apparaten. Ondertussen biedt bijna elk printermerk een mobiele printoplossing aan. Dat kan op een eenvoudige én veilige manier.

Printen vanaf mobiel

Follow me oplossingen

Met follow me software verhoog je de veiligheid van geprinte documenten. Met deze oplossing voor multifunctionele printers rolt een afdruk pas uit de printer, als de opdrachtgever ernaast staat.

Follow me oplossing

Document management oplossing

Document management software maakt het werken met digitale documenten overzichtelijker en makkelijker. Dat zorgt voor beter samenwerken, makkelijker digitaliseren en een heleboel tijdwinst.

Document management printing

Cloudprinten

Geef jouw medewerkers de vrijheid om vanaf elke locatie documenten naar de printer te sturen, vanaf al hun apparaten. Cloudprinten maakt lokale printservers overbodig, want alles gebeurt online.

Cloud printen binnen bedrijf

Veilig printen

De veiligheid van documenten is zowel voor als na het afdrukken belangrijk. Gelukkig kun je veel doen om de veiligheid te vergroten: van het creëren van bewustzijn tot een veilig netwerk.

Veilig printen in het bedrijf

Duurzaam printen

Er zijn enkele makkelijke manieren waarmee je de impact op het milieu van afdrukken kunt verkleinen. Met een duurzame (refurbished) printer draag je bij aan circulair ondernemen.

Print duurzaam milieu

Beheersbaar printen

Het kernwoord van beheersbaarheid is controle. Hoe hoger je beheersbaarheid, des te meer controle je als beheerder hebt.

Man bij printer op kantoor

Printoplossing via 123zakelijk

123zakelijk biedt vrijwel alle printoplossingen aan die er op de markt beschikbaar zijn. Of je nu over wilt stappen op cloud printen of mobiel printen of hulp nodig heeft bij het beveiligen van jouw printers: 123zakelijk helpt je erbij. Wij denken graag met je mee over de best passende oplossing voor het bedrijf en tot met kopen of leasen van zakelijke printers.

Contact Waar kunnen we je bij helpen?