• Snel geleverd Snel geleverd en geïnstalleerd
  • automatische levering Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met je mee Wij denken met je mee
  • eerlijke prijzen Eerlijke prijzen

Merken printerfabrikanten

Scroll verder

Merken

123zakelijk levert bijna alle printermerken en neemt meerdere merken in overweging bij het uitbrengen van een advies. Wij zijn niet aan één merk verbonden en kunnen daarom de printers adviseren die écht het beste bij jouw organisatie passen. Voeren wij dan elk merk? Nee, de merken en printermodellen die wij aanbieden, hebben wij geselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deze modellen vertonen zeer weinig storingen en leveren langdurig goede resultaten. De verschillende merken die wij naast elkaar voeren, zorgen ervoor dat wij een gevarieerd printeraanbod hebben met modellen over de gehele linie.

Kyocera

Kyocera is een Japans bedrijf en levert diverse apparatuur, waaronder printers en multifunctionele printers. De printers van Kyocera kennen bijzondere lage onderhoudskosten. De printers verbruiken weinig energie en zijn zeer duurzaam. Kyocera heeft duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan.

Logo van merk Kyocera

Kyocera heeft momenteel 2 populaire series:

  • Ecosys
    Ecosys is een duurzame serie waarbij betrouwbare printers voorop staan en de verspillingen van grondstoffen tegen te gaan. Componenten zijn van zeer duurzaam keramisch materiaal gemaakt zodat deze honderdduizenden afdrukken meegaan.
  • TASKalfa
    De TASKalfa serie zijn multifunctionele printers die het beheren van document management eenvoudig maakt. Ook deze printerserie zijn met duurzame materialen gemaakt

Ricoh

Ricoh is ook een Japans bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Tokyo staat. Het produceert al lang printers voor de zakelijke markt.

Ricoh streeft ernaar medewerkers efficiënter te laten werken met hun producten. Ricoh versnelt initiatieven voor energiebesparing.

Logo merk Ricoh

XEROX

Xerox is een Amerikaans bedrijf en gevestigd in Norwalk (Connecticut) en is vooral bekend van kopieermachines en zakelijke printers.

Xerox heeft een duurzaamheidsplan opgesteld waar bij de vervaardiging van de producten efficient gebruik wordt gemaakt van grondstoffen en afval van de productie wat niet meer gebruikt kan worden op de juiste manier wordt gerecycled.

Logo merk Xerox

De single en multifunctionele printers van Xerox worden voorzien van gebruiksvriendelijke interfaces, hoogwaardige beveiliging en connectiviteit voor onder andere WiFi en mobiel printen.

Service en garantie van 123zakelijk voor de merken

Wij werken met deze merken waarbij service en garantie perfect geregeld is. Dit omvat zowel de fabrieksgarantie voor jouw nieuwe printer als de service en het onderhoud vanuit 123zakelijk. Je kunt rekenen op een goede support voor al jouw printers. Onze printermonteurs zijn gespecialiseerd in het onderhoud van deze merken en printers en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in het printerlandschap.

Meer weten?

Benieuwd welke printers er goed bij jouw organisatie passen? 123zakelijk helpt je graag bij het maken van de keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.