• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen
Printers

Zakelijke printer: laser of inkjet?

Gepubliceerd op 5 februari 2021

U bent misschien wel bekend met een aantal verschillen tussen een laserprinter en een inkjetprinter. Hieronder gaan we in op de voor- en nadelen van deze twee printertypes in een zakelijke omgeving. Zo helpen we u om de beste zakelijke printer te kiezen voor uw bedrijf: laser of inkjet.

Met een laserprinter drukt u snel en goedkoop af

Een laserprinter blinkt uit op gebied van snelheid en lage kosten per pagina. Voor de meeste zakelijke gebruikers ligt de keuze voor een laserprinter daarom voor de hand. Als er veel geprint wordt, behaalt u veel winst uit de lagere kosten per pagina. Bovendien hebben de toners van een laserprinter vaak een hogere capaciteit dan de cartridges van een inkjetprinter, waardoor u een toner minder vaak hoeft te verwisselen.

Met een inkjetprinter drukt u af met superieure kleuren

Creatieve professionals, zoals architecten, ontwerpers en fotografen, stellen andere eisen aan een printer. Kleuren dienen perfect afgedrukt te worden, waarbij het volledige kleurbereik wordt weergegeven. Inkjetprinters zijn hier een stuk beter in dan laserprinters. Snelheid en afdrukkosten zijn van ondergeschikt belang als het om het printen van ontwerpen of foto’s gaat.

Printerkeuzehulp

Zonder de markt te kennen, is het vinden van de ideale printer behoorlijk lastig. Met de printerkeuzehulp van 123zakelijk helpen wij u op weg. Beantwoord enkele korte vragen over uw printgedrag en bekijk direct een selectie van mogelijk geschikte printers voor uw bedrijf.

Klik hier om naar de printerkeuzehulp te gaan

TAGS Printers
DEEL DIT ARTIKEL
Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.