• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen
Managed print services

Wat zijn managed services?

Gepubliceerd op 5 mei 2021

Bekijk de infographic hieronder en ontdek welke soorten managed services er zijn, hoe een managed services contract eruit ziet en welke managed services 123zakelijk aanbiedt.

klik voor een vergroting.

Meer tijd voor uw business met managed services

Als ondernemer bent u het liefst alleen bezig met uw product, maar er moeten ook allerlei praktische en facilitaire zaken geregeld worden. Dat kost tijd die niet aan uw core business besteed kan worden. Het uitbesteden van dit soort zaken wordt gelukkig steeds makkelijker. Met managed services sluit u een contract af met een partij die één of meerdere praktische zaken compleet uit handen neemt. Zo wordt u als ondernemer volledig ontzorgd en kunt u zich blijven richten op uw eigen business.

Alles-in-één managed services contract

Managed services pakketten kenmerken zich door de totale ontzorging. Alle benodigdheden, apparaten, service en onderhoud vallen onder het managed services contract. Zo hoeft u nergens meer aan te denken! Omdat een langdurige samenwerking de insteek is, bent u in de meeste gevallen jarenlang ontzorgd.

Managed services in de praktijk

De term managed services is misschien nieuw voor u, maar de kans is groot dat u ze in de praktijk al bent tegengekomen! Veel bedrijven maken gebruik van managed coffee services of managed IT services. Daarbij sluiten zij een contract af voor het kopen of leasen van koffie- of computerapparatuur, het onderhoud én de levering van bijvoorbeeld koffiebonen en bekertjes. Deze alles-in-één contracten zorgen ervoor dat op gebied van koffie of IT alles geregeld is. Dit kan handig zijn voor kleine bedrijven, zonder IT-afdeling of facilitaire afdeling, maar juist ook voor grote bedrijven. Hoe meer personeel, hoe vaker er onderhoud en levering nodig is. Managed services vormen dus een uitkomst voor zowel kleine als grote ondernemingen. 

123zakelijk en managed print services

De managed print services die 123zakelijk aanbiedt, zijn ook een vorm van managed services. Wij bieden een totaaloplossing rondom printen. Daarbij horen niet alleen (koop of lease)printers, toners, papier en onderhoud, maar ook een groot aantal documentoplossingen: scannen, digitaliseren, beveiligen, cloudoplossingen en meer. Met een sterke focus op consultancy zorgen wij ervoor dat uw pakket volledig op maat is en blijft. Want dankzij flexibele contracten, kan op wisselende bedrijfsbehoeften worden ingespeeld. Dat maakt een langdurige samenwerking wel zo prettig!

De voordelen van managed print services

Dankzij volledige ontzorging op één of meerdere gebieden, kunt u zich weer richten op uw core business. De kosten van een managed services contract verdienen zich daardoor al snel terug. Bovendien weet u zeker dat zaken goed geregeld zijn; u besteedt ze tenslotte uit aan experts. Uw apparaten en facilitaire zaken zijn op deze manier altijd goed geregeld.

Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.