• Snel geleverd en geïnstalleerd
  • Automatische levering toners of cartridges
  • Wij denken met u mee
  • Eerlijke prijzen
Thuiswerken

Printen tijdens het thuiswerken

Gepubliceerd op 26 februari 2021

Onze kantooromgeving ziet er op dit moment wel even anders uit dan in 2019! Thuiswerken is ineens hartstikke normaal en onze collega’s zien we vooral via Zoom of Teams. Deze verandering van werkplek is niet zonder gevolgen. Terwijl de kantoorprinters op de zaak langdurig stil staan, heeft iedere medewerker thuis zijn of haar eigen spullen nodig.

Een heel kantoor in huis, maar voor hoelang?

Alles aanschaffen voor een tijdelijke thuiswerksituatie, dat klinkt niet als een slimme investering. Maar hoeveel kost het als al uw medewerkers maandenlang niet kunnen printen? Ook dat is verre van ideaal. Gelukkig is er een andere optie, waarmee u medewerkers snel en eenvoudig van een complete printer voorziet. En dat zonder een jarenlang contract, want we hopen allemaal volgend jaar weer op kantoor te kunnen zitten!

Kant-en-klaar pakket met multifunctionele printer (MFP), cartridges en papier

123zakelijk biedt een oplossing voor tijdelijke thuiskantoren: een compleet pakket bestaande uit een all-in-one printer, papier en de benodigde inktcartridges of toners. Profiteer van alle voordelen van leasen bij 123zakelijk:

  • Een complete multifunctionele printer
  • Mogelijkheid om inkt of toners automatisch op te sturen (bij gebruik slimme software)
  • Mogelijkheid om print- en kopieerpapier op te sturen op basis van verwacht gebruik
  • Service en ondersteuning door onze printerexperts

Flexibel contract: zolang als het nodig is

Omdat we meer dan ooit begrijpen dat de toekomst niet te voorspellen valt, kunt u dit alles-in-een MFP pakket nu met een flexibel contract leasen. Dat betekent dat u de printers kunt houden zolang het thuiswerken duurt, maar dat u straks niet met een lading printers blijft zitten. Wanneer uw medewerkers weer op één locatie werken en printen, kunt u uw printers eenvoudig aanpassen naar de nieuwe situatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag mee over de beste oplossing voor uw (thuis)kantoor.

DEEL DIT ARTIKEL
Updates

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom alles wat 123zakelijk te bieden heeft.